Descopera-ma de Anne K. Joy (#1, Seria Identitati False)

Descopera-ma de Anne K. Joy (#1, Seria Identitati False)

 

Descoperă-mă!

Nr. Pagini: 250

Nr. cuvinte: 70000

Seria Identităţi false: Descoperă-mă, Ascunde-mă, Recunoaşte-mă

Data apariției: 27 mai 2015

Anul acțiunii: 2015

Locația: România

Personaje principale: Ana Duarte şi Nick Adam

Gen: Romantic

 

COMANDĂ cartea de aici – clic!

 

Descriere:

România, 2015

Ana Duarte scrie la noua ei carte „Reguli de aur într-o relaţie cu un bărbat”, însă curând își dă seama că lipsa ei de experiență cu barbații, își spune cuvântul. Sara Tudor, prietena ei cea mai buna, îi demonstrează însă, nu de puține ori, că viața și relațiile, nu sunt chiar așa cum ea le scrie pe hârtie. După o ceartă dură pe subiectul „bărbați și dragoste„, Ana decide să-și limpezească mintea, făcând o plimbare prin oraș. După ore de mers în neștire, într-un moment de neatenție, este aproape lovită de o mașină.

La volan se află nimeni altul decât Nick Adam. Începând din acest moment, destinele celor doi, Ana și Nick, vor fi aruncate in același carusel – unul al minciunii, al pericolului și al morții. Însă indiferent de misterul care roiește în jurul lor, între ei există încredere și implicit o dragoste nerecunoscută. Însă indiferent de acestea, un lucru este bine stabilit, chiar de la început – o relație fără obligații, fără responsabilități, fără promisiuni deșarte. Ceea ce au este prezentul.

Deși s-au întâlnit ca doi străini, destinele lor au fost unite cu ani în urmă. El nu este cine spune că este, iar ea nu este ceea ce pare. Amândoi ascund secrete cu care s-ar putea șoca reciproc. Când totul va ieși la iveală, vor avea curajul să rămână împreună?

Coperta:

Descopera-ma COPERTA finala

semn

 

 

Comments

  1. Bun gasit si pe acest blog!
    Ma bucur pt aceasta initiativa, dar si mai mult ma bucur ca luna aceasta o sa aparat volumul doi din seria Identitati furate.
    La cat mai multa activitate si dezbateri frumoase despre carti si alte publicatii literare!

  2. Am vazut ca urmeaza sa ne mai delectam cu inca o carte, Dragoste in 30 de zile. O astept cu placere si nerabdare. Coperta imi place foarte mult, daca e cea finala.

Speak Your Mind

*