Dragoste in 30 de zile de Anne K. Joy

Dragoste in 30 de zile de Anne K. Joy

 

Dragoste în 30 de zile

Nr. Pagini: ~160

Nr. cuvinte: ~30000

Data apariției: iulie 2016

Anul acțiunii: 2016

Locația: România

Personaje principale: Adele și David Antonov

Gen: Romantic

 

Descriere:

România, 2016

Adele: „N-aş fi crezut că m-aş putea îndrăgosti de primul străin care-mi va intra în casă. Un pahar cu vin, o melodie romantică şi o bătaie în uşă la miezul nopţii. În acest decor l-am cunoscut pe el… pe David Antonov.

Este bărbatul care m-a învăţat să mă eliberez de trecut şi să-l iubesc doar pe el. E egoist! Vrea să fiu dependentă de prezenţa lui. Când cad, David e acolo pentru a mă ridica şi îmbrăţişa, redându-mi puterea de a continua. Când am nevoie de dragoste, mi-o oferă de îndată, necondiţionat. De-ar şti cât de goală mă simt în lipsa lui!

 

David: „Ascund un mare secret faţă de femeia pe care o iubesc la nebunie, dar sunt obligat să duc lupta aceasta până la capăt. În fiecare zi mă trezesc în acelaşi pat cu ea, rugându-mă ca la finalul călătoriei să rămânem împreună, iar dragostea noastră să depăşească orice obstacol. Fără ea sunt un nimeni. Am nevoie de Adele, aşa cum plămânii sunt dependenţi de aer. Oare dragostea ne va salva?

 

Coperta:

 

Dragoste in 30 de zile coperta

semn

 

 

Comments

 1. Sunt foarte, foarte curioasa. Si imi place titlul.

  • Anne K. Joy :

   Mulţumesc! O să fie o poveste ciudăţică, dar sper să se înţeleagă mesajul pe care vreau să-l transmit, şi anume că nu există limite în dragoste.

 2. Si eu abia astept.

 3. Buna,
  Marturisesc sincer ca am fost luat prin surprindere de aceasta surpriza placuta. 🙂 😀 .Un titlu atragator si picant care mi-a starnit interesul. Sunt curios ce poveste vei ”coace” intre coperti.
  Mult spor si inspiratie din plin.

  • Anne K. Joy :

   Bună dimineaţa!

   Mă bucur că am reuşit. Astăzi şi mâine sunt ultimele zile în care mai scriu la această poveste şi am lăsat esenţa pentru final. Sper să fie o surpriză plăcută.

   Un sfârşit de săptămână cu mult soare, dar şi răcoros totodată!

 4. Mia Liposchi :

  Am citit intreaga serie a demonilor si am fost foarte încântată si surprinsă de întâmplările prin care au trecut cele trei cupluri. Acum abia astept „Dragoste in 30 de zile” . Felicitări autoarei pentru aceste carti minunate.

 5. Ioana Marinovici :

  Tocmai ce am comandat cele 7 carti ….astept cu nerabdare sa le citesc…

Speak Your Mind

*