Publicat pe Lasă un comentariu

Ciocolata, dragoste si Craciun de Anne K. Joy

 

Ciocolată, Dragoste şi Crăciun

(cumpăra cartea de aici)

 

Nr. Pagini: 209/226

Nr. cuvinte: ~57000

Data apariției: 23 noiembrie 2017

Anul acțiunii: 2017

Locația: Salt Lake City, Utah, SUA

Personaje principale: Julia Bailey, Duncan McKendrick

Gen: Romantic

 

Descriere:

„Salt Lake City, Utah, SUA, 2017

Julia Bailey este o femeie nefericită şi nu se sfieşte să-şi recunoască acest lucru. S-a căsătorit tânără, dar mariajul a durat relativ puţin, soţul ei fiind ucis într-un schimb de focuri. Deşi moartea lui Richard a avut un impact devastator asupra Juliei, ea a reuşit cumva să reziste durerii nimicitoare şi sentimentului de culpabilitate.

La trei ani după evenimentul fatal, Julia este complet schimbată. Este departe de femeia iubitoare şi dulce din timpul mariajului. Deţine o cafenea în Salt Lake City, o afacere pe care a reuşit să o ducă de la faliment la succes, însă la ce bun dacă inima îi este de gheaţă, iar în pragul sărbătorilor devine şi mai morocănoasă decât de obicei?

Însă, viaţa îi ia un alt curs odată cu apariţia lui Duncan McKendrick, care nu este deloc întâmplătoare. Mai mult decât atât, el îşi propune să o cucerească pe tânăra şi enigmatica văduvă, promiţându-şi să o readucă la viaţă. Desigur, ea opune rezistenţă, deşi ştie că astfel Duncan o va dori şi mai mult.

Să fie el bărbatul pentru care Julia îşi va schimba întreaga existenţă? Poate să readucă spiritul Crăciunului şi dragostea într-o inimă de gheaţă?

 

Coperta:

 

semn

 

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *