Coș

Coșul tău este în prezent gol.

Înapoi la magazin

Informații despre livrare coletelor (termene livrare, costuri etc)

Vă rog să selectați modalitatea de transport.

Pentru a putea expedia coletul vă rog să-mi dați o adresă completă: localitate (sat / oraș), stradă, număr, neapărat și bloc / scară / apartament.

Poșta Română:

  • coletul ajunge în 3 până la 8 zile lucrătoare (de la expediere) la oficiul poștal de care aparține adresa de livrare. În cazul perioadelor aglomerate (luna decembrie) coletele pot ajunge cu întârziere de 1-2 săptămâni. Coletul se ridica de la oficiul poștal.

Fan Courier:

  • coletul ajunge în general în 1 – 2 – 3 – 4 zile (de la expediere). În rare cazuri (în localități mai mici sau județe precum Cluj / Iași / Arad / etc) coletele ajung și după 3-4 zile. În cazul lunilor aglomerate (decembrie / sărbători de iarnă), cum numărul coletelor trimise în țară prin curier se triplează, poate dura și până la o săptămână să fie livrate coletele.
  • nu expediez prin Fan Courier în localități cu kilometri suplimentari (verificați lista localităților din afara razei acoperire Fan Courier aici – https://www.fancourier.ro/en/acoperire/). Nu expediez prin Fan Courier în Timișoara, nici județul Timiș, din cauza problemelor la livrare în zona respectivă.

Livrăm doar în România.

Datele firmei:

Cărțile vor fi facturate de către SC MORE STUFF IDEA SRL cu sediul în Ploiești.

CUI – RO36611226

Nr. Inregistrare – J29/1797/2016 – firma este plătitoare de TVA (prețurile de mai sus includ TVA-ul).

Livrăm cărțile doar online prin Poșta Română sau Fan Courier, nu de la sediul social al companiei.