Publicat pe Lasă un comentariu

Demonii trecutului de Anne K. Joy (#3, Seria Demonilor)

Demonii Trecutului

(cumpără cartea de aici)

Nr. Pagini: 301

Nr. cuvinte: 80200

Seria Demonilor: Demonii iubirii, Demonul ucis, Demonii trecutului

Data apariției: 15 octombrie 2015

Anii acțiunii: …

Locația: New York

Personaje principale: Christina McCarty şi Edward Connor

Gen: Romantic

Descriere:

Nimic nu este întâmplător… Edward Connor se află la New York cu un scop precis, iar Christina McCarty fuge de trecut. Cei doi se întâlnesc în urma unui așa-zis accident de mașină în care ea, dar și Cecile Anderson ar fi putut să-și piardă viața.

La scurt timp dorința i-a împins unul în brațele celuilalt, pornind totodată într-o relație fără obligații. Jocul aparent nevinovat avea să-i coste mai târziu. Deși sentimentele pe care și le purtau unul față de celălalt ar fi trebuit să-i unească, ascunderea și renegarea lor nu face decât să-i separe. Odată cu apariția fostului logodnic, Caleb Jonas, cei doi primesc prima lovitură din multele care le erau rezervate. Aleg soluția cea mai simplă, să se separe. Însă acest lucru nu a fost decât o bombă cu ceas, declanșând intențiile malefice ale unei persoane.

Deși credeau că au pierdut totul, destinul le-a așezat noi cărți de joc în față, obligându-i să lupte până la capăt. Dincolo de sentimente, exista și cineva care întărește conexiunea dintre ei, apărut pe neașteptate în viața lor. Vine un moment în care deciziile nu mai pot fi luate individual, mai ales când trecutul îi ajunge din urmă. Vor supraviețui secretelor? Vor rămâne împreună sau totul se va dezbina pentru totdeauna? Ce sacrificii vor trebui să facă ei și prietenii lor?

 

Coperta:

semn

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *