Returnari

Returnarea produselor:

Ne dorim ca atunci cand cumparati o carte sa fiti multumiti.

Furnizorul va respecta prevederile Ordonantei de urgenta (OUG) nr 34/4.06.2014, privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor la distanta, ceea ce ofera cumparatorului, insa numai în conditiile actului normativ mentionat, dreptul ca in termen de 14 zile lucratoare  de la primirea tuturor produselor/cartilor cumparate, fară penalitati si fara invocarea vreunui motiv (exceptand cele prevazute in Articolul 13 – alineatul 3 din OUG – nr 34/4.06.2014  + Articolul 14 din OUG – nr 34/4.06.2014  ), sa returneze produsele cumparate.

Returnarea produselor se face doar pe cheltuiala clientului (la tariful agentului care livreaza din ziua in care clientul returneaza acele produse). Insa, cartile care sunt returnate trebuie sa fie doar in aceeasi stare cu starea in care au fost livrate (in ambalajul original in care au fost trimise, cu toate documentele care au insotit coletul, daca nu au suferit modificari). Nu se accepta spre returnare cartile care nu sunt trimise inapoi in ambalajul original + cu toate documentele care au insotit coletul. Nu se accepta spre returnare cartile care prezinta deteriorari și semne că ar fi fost folosite / citite.

Rambusarea banilor se va face in 14 de zile, insa ne rezervam dreptul sa amanam aceasta rambursare pana in momentul in care primul coletul inapoi.

In cazul in care furnizorul considera ca aceste actiuni nu sunt fondate (returnarea cartilor/cartii), isi rezerva dreptul sa nu mai trimita in viitor alte comenzi clientului.

Adresa de returnare a produselor este – Str. Mihai Eminescu 28A Ploieşti (pentru comenzile prin posta sau curier).

Pentru returnari ma puteti contacta aici:

Formular de contact
* indicates required field